Sevgiliyle Konuşulacak Konular

d

Not:Eğer konuşulacak konu bulamıyorsanız bu bi kızla çok az ortak yönünüzün olduğunu belirler...

Güzel ülkemizde bir çok kardeşimiz belki utangaçlığından belkide tecrübesizliğinden olacak ki sevgilisiyle konuşabileceği konularda ciddi derecede sıkıntı çekmektedir . Ben bu yazımda kendi düşünce ve tecrübelerime dayanarak küçücük bir rehber hazırladım . Eminim bir çoğumuzda benim gibi düşünecektir bu konuda . Fakat işte utangaçlık mı desek , başka bir şey mi desek bir türlü bunları aklına getiremiyor . En iyisi bizde bu düşünceleri bir yazıda toplayalım..
Sevgilimiz var , fakat ne konuşacağımızı bilmiyoruz . Yada her şeyi konuştuk , konuşacak bir şey kalmadı .. O zaman yavaş yavaş fikirleri vermeye başlayalım . Beraberce düşünelim şimdi , neler konuşabiliriz ?



  1. Dedikodu

    • Aslında erkekler için bunu yapmak biraz sıkıcı olur . Fakat kızlar , kendisi gibi olan erkeklerden daha çok hoşlanırlar . Zaten şimdi biz erkekler dedikodu yapmayız demeyelim . Kesinlikle hepimiz yapıyoruzdur fakat adını dedikodu değilde muhabbet koymuşuzdur (: . Sürekli seni seviyorum diye cümlelerle konuşarak hem o özel kelimenin anlamını basitleştirip sık sık kullanmamış oluruz hemde farklı konulara yer vermiş oluruz . Aslında dedikodu yapmak kötü bir şeydir ama tadında bıraktığımızda hem gıybet etmemiş oluruz hemde kişinin arkasından sallamamış oluruz . Sevgilimizle yaşadıklarınızın , arkadaşlarınızın , başınıza gelen olayların ve daha aklınıza gelebilecek her şeyin dedikodusunu mutlaka yapın . Böylece 2 sevgiliden öte 2 yakın arkadaş gibi olursunuz ve bir birinize daha sıkı bağlanabilirsiniz.
     
  2. Sırlar

    • Bu maddeyi aslında yazıp yazmamak arasında gidip geldim . En iyisi uyararak yazmak diyerek uyarımı yapmak istiyorum . Kesinlikle sevgilinize güvenmiyorsanız , sonunun kötü olduğu bir ilişkiniz varsa bu maddeden uzak durun . Fakat güvenin üst seviyede olduğu saygılı bir ilişkiye sahipseniz bu maddeye uyabilirsiniz . Karşınızdaki kişiyle özel sırlarınızı konuşabilirsiniz . Hatta sadece kendinizin bildiği , yaşadığı saçma ve komik şeyleri anlatabilirsiniz . Yok demeyin eminim herkes yapmıştır bir saçmalık yani .. :) Aslında 2 kişinin bildiği sır değildir ama olsun yinede sır diyelim biz :) . Bu tür şeyleri karşılıklı olarak yapmak güveni arttıracak ve sizi biraz daha birbirinize bağlayacaktır .  
     
  3. Dost Muhabbeti

    • Sevgilinizle sürekli cikcikli şeyler konuşmak yerine ona biraz dost gibi yaklaşmayı da deneyebilirsiniz . Ailesiyle , arkadaşlarıyla vesselam bazı kişilerle arası bozuk olabilir veya kötü bir şey yaşamış olabilir .  Bu gibi aklınıza gelebilecek bin bir türlü şey vardır . Ona dost gibi yaklaşarak neler yaşadığını öğrenebiliriz . Zor günlerinde ona doğru yolu göstermeye çalışabiliriz . Kötü durumdan el ele , kol kola düşünerek çıkabilirsiniz . Böyle yaparak onun her şekilde yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Buda size olan güvenini arttırmaya yetecektir.  
     
  4. İnternet Geyikmasyonu

    • Kız milleti eskiden olsa internete giremiyor diye düşünerek bu maddeyi ekleyebilirdim ama artık modern bir çağda yaşıyoruz . 2 tarafta internete çok sık olmasa da mutlaka giriyordur . İnternete girdiğinizde sürekli sohbet etmek yerine birbirinizi eğlendirebilecek , güldürebilecek hatta ufacık bir tebessüm bile ettirecek şeyler arayın . Karikatür & fıkra & video & resim vb. şeyler olabilir . Tabi ki her zaman gülmek olmaz , bazen bir biriniz için hiç duyulmamış müzikler bulmaya çalışın değişik şeyler yapmaya özen gösterin . Mesela fotoğraflarınızın olduğu bir klip hazırlayabilirsiniz . Veya ikinizin özel şeylerini paylaştığınız bir site açabilirsiniz. Değişik fikirlere her zaman açık olun ve çağı yakalayın bu konuda :)
     
  5. Mutsuzsa?

    • Karşınızdaki kişi mutsuz bir gününde olabilir . İşte bir sevgili olarak size tam burada güzel bir görev düşmektedir . Eğer keyfi bir mutsuzluk ise onu ciddi derecede saçmalayarak eğlendirin . Komik şeyler bulamasınız bile saçmalamanıza bile gülmeli . Eğer kendinize bağlamak istiyorsanız en güzel fırsat bu fırsattır diyebilirim . Kızlar / erkekler , karşınızdakinin sizin için ne kadar çabaladığını bu durumlarda en iyi şekilde görebilirler . Onun için mutlaka bir şey yapın , onu güldürün dahasını yapın fakat bir şeyler yapayın . Gerekirse en kötü şekilde saçmalayın . Anlattığıma inanıyorum bende biraz saçmaladım cümle kuramadım ama umarım anlamışsınızdır :)  
     
  6. Dışarıda

    • Hep telefondan konuşabileceğiniz konulara değindik . Birazda beraberken neler yapabileceğinizi düşünelim . Bilirsiniz , çoğu sevgili beraberken ya bir kafeye gider yada sinemaya vs. Fakat siz böyle monotonlaşmış düşüncelerden , icraatlardan kaçının . Bunlar gerçekten eskide kaldı . Sevgiliniz bunları daha önce çok yaşamıştır . Siz onunlayken çok daha farklı şeyler yapın . Mesela bir kafeye oturmak yerine çıkın ve şehrinizin en kalabalık meydanına gidin . Girin el ele veya kol kola . Etrafınıza şöyle bir bakın ve garip olarak nitelendirebileceğiniz her şeye , herkese bir laf atın . Gidin dalaşın . Eğer bu yönden korkak iseniz onun dedikodusunu yapın onla eğlenin yapın yani bir şeyler . İkiniz bir aradayken çok yaramaz olun . Hayatın her dakikasını eğlenerek geçirmeye çalışın . Beraberce saçmalıklara imza atın .
      Tabi ki hep eğlenerek olmaz , bazende romantik bir ortam gerekir . Bu tür eylemlerinizde sakin bir yer seçin . Fakat bu sizin veya onun evi olmasın . Manzarası olan , sizi huzurlu hissettirebilecek bir yere götürün onu . Orada beraberce piknik yapabilir , şarkılar söyleyebilir , eğlenebilir , yeri gelince dans edebilir , yeri gelince beraber bile uyuyabilirsiniz . Yani onla alışıla gelmiş şeylerin dışında her şeyi yapmaya özen gösterin. Farkınızı hissettirin !.. Ona beraber yaşadığınız her dakikayı aramasını sağlayın . 
     
  7.  
    Şimdilik Bu kadar arkadaşlar eğer konu ilgi bulursa anlatımlara devam edilecektir...

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Aslında her konu konuşulabilir. Ama eğlendirmek için tavlamak için söyledikleriniz yararlı olabilir.

    YanıtlaSil
  2. bide bunları lehçe yazsanız daha iyi olcaktı ama genede saolun

    YanıtlaSil
Yorum Gönder