Size bağlanmak istemediğini gösteren 12 işaret

d

Size bağlanmak istemediğini gösteren 12 işaret


Pek çok erkekten bir kadına bağlanmaktan korktuğunu duymuşsunuzdur.
Peki sevgilinizde size bağlanmaktan korkuyor ve kaçınıyor olabilir mi? Eğer böyle bir şüpheniz varsa sevgilinizin davranışlarından bunu anlayabilirsiniz. 

Size bağlanmak istemediğini gösteren 12 işaret,aşk sevgi,aşk sözleri

İşte size bağlanmak istemediğini gösteren davranışlar...
1- Bütün eski sevgililerini ‘çıkar gibiydik’ ya da ‘bir dönem görüşmüştük’ diye anlatıyor. ‘Eski sevgili’ demekten çekinmesi bağlanmaktan korktuğunu gösterir.
2- Ertesi gün dışında uzun soluklu planlar yapmaktan kaçınıyor. Böyle davranan erkekler anı yaşadığını düşünebilir, ama biz kadınların onlara bir cevabı var; ‘Sizin ne sorununuz var? Bunlar için fazla meşgulüz!’
3- Gelecek hakkında konuştuğunuzda sizden çift olarak bahsetmiyor. ‘Ailenle ne zaman tanışacağız?’ gibi sorulardan bahsetmiyoruz. ‘Önümüzdeki ay Lady Gaga konserine gidecek miyiz?’ veya ‘Sonbaharda tatile mi çıksak?’ bile demiyor.
4- Onu korkutmamak için yanında gelecek planlarınızdan bahsetmiyorsunuz. Önümüzdeki hafta sonu bir parti var! Hey, düşündüm de belki haftaya ayrılmış oluruz. Boşver, zamanı gelince düşünürüz. Merak etme, ben gayet rahatım.
5- Mesajlarınıza cevap vermesi çok uzun sürüyor. Ancak gece 10’dan sonra mesaj atıyor. ‘Napıyorsun?’ diye mesaj attığında aslında ona gitmenizi istiyor.
6- Daha düzgün bir randevuya bile çıkmadınız. Gün ışığında neye benzediğini bilmiyorsunuz.
7- Bağlanamayacağını söylüyor. Bu kadarını anlamıştık.
8- George Clooney’den farkı yok. Evleniyor olması sizi aldatmasın, bir zamanlar Clooney de bağlılık sorunu yaşayan yıldızlardandı. (Kadın versiyonu ise Cameron Diaz)
9-Taviz vermek istemiyor. Gerçekten sizinle birlikte olmak isteyen bir erkek, randevuya çıkarken sizin eve nasıl döneceğinizi düşünür ya da izlemek istediğiniz filmi seçer.
10- ‘Kötü kadın olmanızı istiyor. Bazı erkekler tipik kurallara bağlı yaşar. Bara gittiğinde tüm kadınlarla flört eder ve kız arkadaşı geldiğinde ise surat asar. Üstelik birlikte oldukları tüm kadınların böyle davranmasını beklerler. Bu adamın hala büyümediğini söylememiz gerek.
11- Sizi kullandığını düşünüyorsunuz. Muhteşem duşunuz, havuzunuz, sonsuz televizyon kanalı seçeneğiniz...
12- Hayatı darmadağın. Bir karmaşa içinde yaşadığını mı düşünüyorsunuz? Muhtemelen size vakit ayırmadan önce çözmesi gereken binlerce sorunu var.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)