Yeni Yıla Girerken TV Ekranlarında Ne Olacak?

d
Her yılbaşı akşamı olduğu gibi bu yılbaşı akşamı da TV ekranlarında yaşanacak olan eğlencelerle daha da katlanıyor. Peki bizi 2015 yılına girerken neler bekliyor? İşte yılbaşı akşamı özel TV Programları...

“Arkadaşım Hoşgeldin”


Arkadaşım Hoşgeldin programı yeni yılı kahkahalarla karşılamak isteyenlerin adresi  olacak.Arkadaşım Hoşgeldin’in kahkaha, eğlence ve sürprizlerle dolu yılbaşı özel bölümü çok güldürecek... Sahneye ilk olarak şövalye kılığında Rafet El Roman çıkıyor. Ardından ise Türkiye’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Tolga Çevik’in sahnesine konuk oluyor. Yönetmenin kraliçe yaptığı Ersoy, hikayenin repliklerini kendi veriyor. Yönetmenin ilk kez yön vermediği hikaye, ünlü sanatçının istediği şekilde bitiyor. OryantalDidem de danslarıyla programa renk katıyor. Gecenin finalinde, “Arkadaşım Hoşgeldin” sahnesi çok konuşulacak bir sese ve performansa ev sahipliği yapıyor. İzleyiciler bu sürprizi yeni yılın ilk saatlerinde görecek. 

22.30 KANAL D


“Ben Bilmem Eşim Bilir"


Ben Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşı özel bölümünde ünlü çiftler yarışıyor, oyunları ise sürpriz  konuklar getiriyor. İlker Ayrık’ın sunduğu “Ben Bilmem Eşim Bilir”in  özel bölümünde Demet Akalın-Okan Kurt, İrem Derici-Rıza Esendemir, Ümit  Besen-Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven kıyasıya yarışıyor. Oyunlar ise Beyazıt Öztürk, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstengil ve Emir Berke  Zincidi gibi sürpriz isimler tarafından tanıtılıyor. Ünlü çiftler, “barfiks”, “aşkın gözü kördür” ve “acı biber” oyununda hünerlerini sergiliyor. 

19.00 KANAL D



Ankara’nın Dikmen’i


Ankara’nın Dikmen’i dizisininyılbaşı özel bölümüne Ankaralı Turgut konuk oluyor... Dikmen bir televizyon programına katılacaktır. Ankaralı Turgut’un da yer aldığı yılbaşı programı için Dikmen çok heyecanlıdır fakat yanlış anlaşılma 
sebebiyle işler istediği gibi gitmez. 

21.45 ATV



“Yılbaşı Özel”


Çağla Şıkel ve Alişan’ın sunumuyla hazırlanan “Yılbaşı Özel” programı ünlü geçidine ev sahipliği yapıyor. Özel yayında Niyazi, Resul Dindar, Selçuk, Hasan Yılmaz, Ramazan Çelik, Zara, Çağla Şikel ve Alişan, Serkan Kaya, Volkan Konak, Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu, Berkay, Aydın Kurtoğlu, Mehmet Erdem, Kutsi, Berksan, Suzan Kardeş, Sami ve oryantal Asena sahne alıyor. 

20.00 SHOW TV


"Güzel Köylü"


Güzel Köylü dizisine Sibel Can konuk oluyor... Güzel Köy’de ilk kez bir yılbaşı balosu düzenlenecektir. Herkes bunun heyecanını yaşarken Güzel Köy’e bir bomba düşer. Sibel Can bir konser için geldiği Muğla’da konserin iptal olduğunu öğrenir ve yılbaşı konserini Güzel Köy’de vermeye karar verir. Bunu duyan Hüsnü ve Yusuf da Kamuran ve Cemal için harekete geçer. 

20.30 STAR TV


 

“Mahşer-i Cümbüş”


Eğlenceli şov programı “Mahşer-i Cümbüş”, beş yıl aradan sonra yılbaşı özel bölümüyle izleyiciye merhaba diyecek. Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren program izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Programın ilk konukları ise “Kardeş Payı” dizisinin oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak.

00.30 STAR TV


"1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk"


1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk’un özel bölümüne Kibariye, Feryadiye karakteriyle konuk oluyor... Bebekleri ilk kez evde bırakarak eğlenmek için dışarı çıkan Zeynep ve Ozan bir rüyaya dalarlar ve kendilerini pavyon sahibi  Hıdır ve uvertür şarkıcı Buse olarak bulurlar. Assolist ise  Feryadiye’dir... 

22.15 FOX



"O Ses Türkiye"


O Ses Türkiye’nin özel bölümünde ünlü isimler sahneye çıkıp şarkılar söyleyecekler. Jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur arkası sahneye dönük bu sesleri değerlendirecek. Sahneye çıkacak sürpriz isimler arasında Arda Turan, Mete Horozoğlu, Ivana Sert, Tuba Ünsal da var.

19.30 TV8

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)